Comedy Night

Aanvang 21:00 uur Zaal open 20:00 uur

20 apr 2024 t/m 20 apr 2024

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Naast drie professionele comedians geeft De Machinist ook nieuw talent een kans want op elke Comedy Night mag een beginnende comedian, een zogeheten ‘rookie’, 10 minuten ervaring op doen.

Onze zaal zal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan. U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Kaarten kunnen besteld worden via de knop 'bestel kaarten' op deze pagina. 

De line-up van 20 april 2024 is Thjum Arts, Roos Vervelde als rookie, Luuk Weggemans en Kor Hoebee M.C.

Thjum Arts Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Hij won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens het Cameretten Festival 2021, haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020 en won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018.

Luuk Weggemans (1997) studeerde in 2022 af aan de Academie voor Cabaret & Kleinkunst met zijn voorstelling ‘Ertussenuit’. Sindsdien is hij actief als acteur, schrijver, zanger, regisseur en comedian. Luuk trakteert het publiek in zijn comedy-set op humor en ontroering.

Kor Hoebbe He is half-Polish and half-Dutch. On average, that makes him a German. Kor is a born and raised Amsterdammer. Despite having grown up in relative proximity to the UK, he speaks American English. He tries to be vulnerable on stage not because he wants to but because he needs to. He looks like the love child of Richard Branson and Boris Becker. That’s why he needs to.

Roos Vervelde (1998) groeide op in een dorp in Gelderland, en bloeide vervolgens op tijdens haar studententijd in Amsterdam. Geen zorgen, ondanks haar jeugdigheid staat ze bekend om haar oude ziel. Ze drijft vaak de spot met haar eigen generatie, en spaart daarbij zeker ook haarzelf niet. In 2021 trad ze voor het eerst op, en na anderhalf jaar spelen stond ze in de finale van de Comedy Talent Award in februari 2023. Ze heeft een sprintende start gemaakt als stand-up comedian, en ondanks de status van haar fysieke conditie, is ze van plan om dat sprintje nog even door te trekken.

Reserveer een tafel