Comedy Night

Aanvang 21.00 uur Zaal open 20.00 uur

17 feb 2024 t/m 17 feb 2024

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Onze zaal zal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan. U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Reserveren kan via onderstaande link, wees er snel bij want VOL = VOL !
We verkopen geen kaarten aan de deur.

Line up voor 17 februari 2024 is Kristel Zweers, Wouter Monden, Jeroen Pater M.C. en Devin Hillenius als rookie

Kristel Zweers begon haar comedy carrière in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en België en was een van de vaste spelers van De Lama’s. Kristel is een cabarettalent. Een vrouw met lef! Levensecht en met scherpe humor vertelt ze over de dingen waar ze tegen aan loopt. Kortom een vrouw met ballen waar je niet zomaar omheen kunt.

Wouter Monden begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Pak de Macht. Dit seizoen staat hij solo in theaters met zijn voorstelling Stormbrein en speelt hij op comedynights door heel het land.Hij is de maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij wekelijks grote en kleine namen uit de Nederlandstalige comedy- en cabaretscene interviewt over de slechtste optredens uit hun hele carrière. Je hoort Wouter elke maand in de Q-Musical in de ochteondshow van Mattie & Marieke op Q-Music en op vrijdagmorgen neemt hij op radiostation Kink de week door bij Michiel Veenstra in Kink op de Week.

Jeroen Pater is Stand-Up Comedian vanaf zijn 4de. Toen heette het nog ADHD, maar nu is het een beroep. Hij speelt zo'n 200 voorstellingen per jaar, organiseert het Utrechts International Comedy Festival (UICF in Tivoli Utrecht) en is de mede-oprichter van het Comedyhuis in Utrecht. In het verleden heeft hij de Drugs Comedy night, de Porn Comedy night en Fast-Comedy bedacht. Allemaal vormen van stand-up die stuk voor stuk een groot succes waren. Je kunt hem gerust de spin in het web van de Nederlandse Comedyscène noemen. Er is geen comedian met wie hij niet heeft samengespeeld.

Devin Hillenius is een aanstormend cabarettalent. Sinds een jaar speelt hij in de kroegjes en comedy clubs van Nederland. In zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. Hij laat zich verwonderen en neemt het publiek daar graag in mee.

Komt deze datum niet uit? Geen probleem, er komen nog genoeg comedy nights aan de komende periode! 

Reserveer een tafel