Comedy Night

Entree € 14,50 Aanvang 21.00 uur Zaal open 20.00 uur

18 feb 2023

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Naast drie professionele comedians geeft De Machinist ook nieuw talent een kans want op elke Comedy Night mag een beginnende comedian, een zogeheten ‘rookie’, 10 minuten ervaring op doen.

Onze zaal zal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan. U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Kaarten kunnen besteld worden via de knop 'bestel kaarten' op deze pagina. 

18 februari 2023 - De line-up: 

Fabian Franciscus, Jeffrey Spalburg, Wouter Monden M.C. en rookie Shariff Nasr

Fabian:

Fabian won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en Belgiл o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Hij schreef voor verschillende TV programma’s, ging viraal met meerdere cabaret filmpjes en was o.a. te gast bij De Slimste Mens, Spijkers Met Koppen, Na Het Nieuws en bij Kopspijkers.Daarnaast was de registratie van zijn eerste voorstelling 'Vlafeest' te zien bij NPO3 en is hij ook te zien in de online panel show ATYD, waarin hij vaste teamcaptain is. Verder was hij o.a. te zien als acteur in 'What The #Hack (AVROTROS). 

Jeffrey:

Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling Brommers Kiek’n. Als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafé of als schrijver van columns en TV programma’s. In november 2008 ging Jeffrey’s eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK’N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. In 2010 volgde SPIEKERBOKS en in 2012 THUUS. Inmiddels heeft hij al 4 cabaretprogramma’s op zijn naam staan en is zijn laatste voorstelling BAAS te zien op Netflix.

Wouter:

Wouter begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Pak de Macht. In ’23-’24 staat hij solo in theaters met zijn voorstelling Stormbrein en speelt hij op comedynights door heel het land. Hij is de maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij wekelijks grote en kleine namen uit de Nederlandstalige comedy- en cabaretscene interviewt over de slechtste optredens uit hun hele carrière. Je hoort Wouter elke maand in de Q-Musical in de ochteondshow van Mattie & Marieke op Q-Music en op vrijdagmorgen neemt hij op radiostation Kink de week door bij Michiel Veenstra in Kink op de Week.

Shariff:

Shariff Nasr is een creatief raadsel. Hij heeft als regisseur en schrijver al meerdere films gemaakt, waaronder "El Houb" die onlangs in de bioscoop te zien was.Ondertussen loopt zijn account met wekelijkse sketches onder de naam ‘een stukje’ kneiterhard. Sinds zijn breakup een aantal jaren geleden was hij zo bang voor een sociaal leven dat hij nu ook op het podium als standup comedian begonnen is. In zijn comedy zoekt naar verlichting in de wereldpolitiek, Palestijnse opgedrongen gastvrijheid, besnijdenissen en breakups.

Komt deze datum niet uit? Geen probleem, er komen nog genoeg comedy nights aan de komende periode! 

Reserveer een tafel