Comedy Night

Entree € 14,50 Aanvang 21.00 uur Zaal open 20.00 uur

18 mrt 2023

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Naast drie professionele comedians geeft De Machinist ook nieuw talent een kans want op elke Comedy Night mag een beginnende comedian, een zogeheten ‘rookie’, 10 minuten ervaring op doen.

Onze zaal zal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan. U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Kaarten kunnen besteld worden via de knop 'bestel kaarten' op deze pagina. 

De line-up: 

Lisa Ostermann won in 2020 zowel de Juryprijs als de Publieksprijs als de Studentenjuryprijs op het Leids Cabaret Festival. Ze werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant). Lisa ‘zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been’ maar ‘wist ook te ontroeren’ (NRC). ‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma’ (de Telegraaf). In De Machinist zal Lisa naast bestaand werk ook nieuw comedy materiaal uit proberen.

Vincent Geers is theatermaker/cabaretier. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. Hij zowel de Jury- als publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival in Rotterdam. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie, had hij een vaste plek met zijn column in de Nl20 en doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het Cameretten festival en speelt regelmatig voor Comedy Café Amsterdam.  Als Stand up comedian is hij al meer dan 20 jaar op alle stand up podia van Nederland te zien. O.a op Lowlands, Laughing Matters en tijdens de Comedy Explosion Theatertour. Op 18 maart is Vincent de M.C. (master of ceremony) van de avond.

Kim Schuddeboom is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. Haar tv-debuut maakte ze op 5 april in de Avondshow Stand-ups bij Arjen Lubach. Kim Schuddeboom ging begin februari in première met haar voorstelling ‘Ongeschreven’. https://www.youtube.com/watch?v=xRLCEPed8O0

En tot slot Jet Bootz als beginnend comedian. 

Reserveer een tafel