Comedy Night

Aanvang 21:00 uur Zaal open 20:00 uur

18 mei 2024 t/m 18 mei 2024

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Onze zaal zaal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan.
U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Reserven kan via onderstaande link, wees er snel bij want VOL = VOL !
We verkopen geen kaarten aan de deur.

De line-up voor 18 mei 2024 is Roel C. Verburg M.C., Nigel Williams (GB), Willemijn Boer en als rookie Maarten Vissers

Roel C. Verburg combineert stand-up comedy met gitaar. Naast vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang, brengt deze gitaarkomiek met zijn elektrische gitaar de meest hilarische liedjes. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door. Eigenzinnig, relaxed en uiterst lollig. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam en Utrecht.

Nigel Williams afkomstig van Bristol (UK), maar sinds kort ook Belg, wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. Sinds hij Humo’s Comedy Cup won, bestookt hij zijn publiek in binnen- en buitenland met zijn up-tempo stand-upcomedy (in het Engels, in het Nederlands). Hij heeft 9 soloshows op zijn palmares. Nigel is een geboren podiumbeest die comedy op een hilarische - steeds met een vette knipoog - niet-verbloemde wijze brengt. Hij laat veel ruimte voor improvisatie, freewheelen en interacties met het publiek. Momenteel in de Belgische theaterzalen te zien met de *****-voorstelling DE WEG KWIJT (De Standaard). Nigel zal in het Engels spelen

Willemijn Boer studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en wordt gezien als en groot talent. Van huis uit kleinkunstenaar/cabaretière maar wil zich ook bekwamen in de stand-up comedy. En dat gaat haar goed af. Een comédienne met een boodschap én veel humor.

Maarten Vissers is als civiel ingenieur afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft, maar een echte bèta is hij nooit geworden. Als bruggenbouwer had hij geschiedenis kunnen schrijven. Nu schrijft hij grapconstructies. Jammer voor de wereld, maar een aanwinst voor de comedy. Maarten benadert het leven berekenend en met zijn analytische vermogen heeft hij een bijzondere kijk op onnozele zaken. (Of was het andersom?)

Dit is de laatste Comedy Night van het seizoen 2023/2024, niet getreurd! Er volgt snel een nieuw programma!!
 

Reserveer een tafel