Over De Machinist

De Machinist is gevestigd in het industriële, historische pand van de oude Machinistenschool. In het café restaurant wordt er ambachtelijk gekookt met zoveel mogelijk biologische streekproducten. Van een Machinistburger tot dagverse vis. 

Naast eten en drinken in het café-restaurant, hebben we in De Machinist 6 zalen. U bent welkom voor een zakelijk evenement, een kinderfeestje, familie diner, eindejaars borrel of als u wilt trouwen, er zijn heel veel mogelijkheden. 
Ook hebben wij 24 lokalen/kantoorruimtes voor verhuur. In de oude klaslokalen werken nu allerlei verschillende creatieve ondernemers. 

Regelmatig organiseren wij ook een pub-quiz, voor bijvoorbeeld je vriendengroepen of collega’s, stand-up comedyshows met bekende en onbekende comedians, een silent-disco en jazzconcerten op zondagmorgen. 

En tenslotte, niet onbelangrijk, van mei t/m september kunt u bij mooi weer aanschuiven bij ons razend populaire pop-up restaurant ‘Viskantine aan de Cool’. Hier kan je lekker, op je slippers, genieten van verse vis. Denk aan een hele dorade, verse zalm op een plankje uit de Mibrasa oven, of heerlijke mosselen en dopgarnalen. Drankje erbij en klaar!

De Machinist is een oud gebouw met veel karakter en historie, waar elke dag wat te beleven valt! 

 

Reserveer een tafel