Over De Machinist

De Machinist is gevestigd in het industriële, historische pand van de oude Machinistenschool. In het café restaurant wordt er ambachtelijk gekookt met zoveel mogelijk biologische streekproducten. Van een Machinistburger tot dagverse vis. 

Naast eten en drinken in het café-restaurant, hebben we in De Machinist 6 zalen. U bent welkom voor een zakelijk evenement, een kinderfeestje, familie diner, eindejaars borrel of als u wilt trouwen, er zijn heel veel mogelijkheden. 
Ook hebben wij 24 lokalen/kantoorruimtes voor verhuur. In de oude klaslokalen werken nu allerlei verschillende creatieve ondernemers. 

Regelmatig organiseren wij ook een pub-quiz, voor bijvoorbeeld je vriendengroepen of collega’s, stand-up comedyshows met bekende en onbekende comedians, een silent-disco en jazzconcerten op zondag. 

En tenslotte, niet onbelangrijk, vanaf 6 oktober 2022 kun je blijven aanschuiven bij ons razend populaire restaurant ‘Machinist aan de Cool’. Ook dit jaar zal ons pareltje aan de Cool in het najaar geopend zijn! Hier kan je lekker blijven genieten van dopgarnalen, verse zalm op een plankje uit de Mibrasa oven en een heerlijke pulpo. Maar denk ook aan verukkelijke winterse gerechten zoals een kaasfondue, goulashsoep of stamppot met wisselende vlees items.  

De Machinist is een oud gebouw met veel karakter en historie, waar elke dag wat te beleven valt! 

 

Reserveer een tafel