Eten & drinken

Je bent bij De Machinist op verschillende plekken van harte welkom om heerlijk te komen eten of borrelen:

 1. In ons restaurant
 2. Met je eigen gezelschap in een mooie zaal
 3. Bij onze Machinist aan de Cool

   

  Eten en drinken in ons restaurant

  In het restaurant van De Machinist kun je, 7 dagen per week, heerlijk eten en drinken. Chef-koks August en Jean Luc hebben een enorme passie voor eerlijke, kwalitatieve producten zonder poespas en dat proef je. Van verse visjes tot een goed stuk vlees en van heel veel verse groente tot de heerlijkste high tea

  Het restaurant heeft plaats voor gezelschappen t/m 20 personen.

  Wil je meer weten? Bekijk alle info over de tijden en de menukaartMeteen reserveren of eerst even bellen (010-4775700) kan natuurlijk ook.

   

   

  Eten en drinken met je eigen gezelschap

  Ben je met een groter gezelschap of wil je gewoon in een mooie aparte ruimte eten of borrelen? Dat kan in onze unieke zalen. De Machinist heeft 7 zalen met verschillende inrichtingen, mogelijkheden en opstellingen.

  Hier kun je met jouw vrienden, familie of zakenrelaties lunchen, dineren, borrelen, vergaderen en feesten. 

  Wil je hier meer over weten? Bekijk alle informatie over onze zalen hier. Je bent van van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Maak dan wel even een afspraak: zalen@demachinist.nl of 010-4775700.

   

   

  Eten en drinken bij onze Viskantine aan de Cool

  In de zomermaanden kun je, bij mooi weer, heerlijk met de voetjes in het zand aan de kade van de Cool genieten van de lekkerste visjes. In een echte Zuid Franse sfeer eet je hier vis uit de Mibrasa oven, met een lekkere rokerige smaak. 

   

  Meer weten over onze Viskantine aan de Cool?

   

   

  Reserveer een tafel