Recept rode curry, noodles en paddenstoelen

Is gezonder eten jouw goede voornemen? Chef August deelt een heerlijk veganistisch gerecht, wat perfect past in een gezonder eetpatroon!

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • Thaise basilicum 1 bos
  • Gember 250 gram
  • Koriander 1 bos
  • Knoflook 1 bol
  • Rode pepers 500 gram
  • Korianderzaad 10 gram
  • Cardamon 10 gram
  • Kruidnagel 5 stuks
  • Sereh 2 stuks
  • Tomaten puree 4 eetlepels
  • Peroet blaadjes 5 stuks
  • Udon noodles 60 gram p.p.
  • Wortels 100 gram
  • Knolselderij 100 gram
  • Oesterzwammen 100 gram

 

 

Hoe maak je het?

  • Kook de udon noodles volgens de beschrijving op het pakje
  • Draai de Thaise basilicum t/m de Peroet blaadjes, in een keukenmachine, tot een fijne currypasta
  • Kook 2 dl kokosmelk met 3 eetlepels van de curry pasta
  • Doe daar je gekookte udon noodles in
  • Bak de oesterzwammen, wortelblokjes en kolselderijblokjes
  • Meng dit met de noodles en curry
  • Serveer met een papadum en naar wens wat verse koriander

 

Eet smakelijk!

Bestel box