Reserveren

Vanaf nu is het mogelijk om te reserveren bij het terras van De Machinist en in het restaurant van De Machinist, dit kan via het menu hier onderaan. We zijn daar open van 17:00 uur tot 22:00 uur. Reserveren hiervoor kan via onderstaand menu.

Voor de Viskantine kijken we ter plekke waar we een tafel beschikbaar hebben, hier werken we zonder reserveringen. Daar zijn we dagelijks open van 12:00 tot 22:00 uur.

Ons terras, het restaurant en de Viskantine zijn open onder voorwaarden.

  • Reserveren mag voor maximaal 4 personen. Uitgezonderd van dit maximum per reservering zijn kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden. Reserveren aan de deur is toegestaan.
  • Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, op 1,5 meter afstand. Uitgezonderd van dit maximum per tafel zijn kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
  • Er is verplichte verificatie van gezondheid van de bezoeker door personeel. En het personeel is verplicht om te vragen aan bezoeker om contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek.
  • De basisregels blijven gelden, zoals 1,5 meter afstand.

Tot snel bij de Machinist en de Viskantine!

Reserveer een tafel