Dineren & lunchen

Van zittend dineren aan lange of ronde tafels tot mooie buffetten met rondlopende gasten en kelners: er is heel veel mogelijk als je wilt dineren of lunchen bij De Machinist.

 

Hieronder vind je kort de mogelijkheden. Meer weten? Download onze zaleninformatie of maak een afspraak: zalen@demachinist.nl of 010-4775700.

 

Lunchen

Als je komt lunchen, kun je kiezen uit heerlijke verse broodjes, verschillende salades, tomatensoep of een hele koffietafel. Natuurlijk met koffie, thee, melk, verse sappen van de boer of water met munt en citroen. En een lekkere koek voor de zoete bite.

 

Dineren

Als je met je gezelschap komt dineren bij ons, kun je een lekker menu samenstellen van 2 keuzes per gang. Dan weet je zeker dat je gasten niet te lang hoeven te wachten. Natuurlijk kunnen we je adviseren bij de keuze van je menu en houden we rekening met speciale diëten.

 

 

Buffet

Wil je liever dat je gasten kunnen kiezen uit meerdere gerechten en ben je met minimaal 30 personen? Ga dan voor een van de heerlijke buffetten. Per gang plaatsen we een selectie van gerechten op het buffet.

Je kunt aan mooie gedekte tafels eten, maar ook een informele opstelling met zitjes en statafels is mogelijk.

 

Walking dinner

Als je een informele opstelling leuk vindt, is een walking dinner een aanrader. Terwijl je gasten niet gebonden zijn aan een vaste plek, serveren wij een heerlijk 8 gangen diner uit. Hou er wel rekening mee dat je bij een walking dinner geen haast moet hebben :-)

 

 

Shared dining

Wil je wel graag een uitgeserveerd diner maar vind je het moeilijk om te kiezen? We kunnen per gang een aantal gerechten in het midden van de tafels plaatsen, zodat iedereen meerdere gerechten kan proeven. Het aantal gangen is aan jou.

 

Rotterdams Thee Tafeltje Vol (high-tea)

Niet echt voor lunch of diner maar wel erg lekker en gezellig: ons Rotterdamse Thee Tafeltje Vol. Heerlijk snoepen van hartige en zoete hapjes, met onbeperkt thee. Dagelijks tussen 14.00 en 17.00 uur te reserveren. 

Bel ons Download de brochure Offerte aanvragen
Reserveer een tafel