Dineren & lunchen

Van zittend dineren aan lange of ronde tafels tot mooie buffetten met rondlopende gasten en kelners: er is heel veel mogelijk als je wilt dineren of lunchen bij De Machinist.

 

Lunchen

Als je komt lunchen, kun je kiezen uit heerlijke verse broodjes, verschillende salades of soepen. Natuurlijk met koffie, thee, melk, verse sap of water met munt en citroen. En een lekkere koek voor de zoete bite.

 

Dineren

Als je met je gezelschap komt dineren bij ons, kun je een lekker menu samenstellen van 2 keuzes per gang. Dan weet je zeker dat je gasten niet te lang hoeven te wachten. Natuurlijk kunnen we je adviseren bij de keuze van je menu en houden we rekening met speciale diëten.

 

 

Andere mogelijkheden voor groepen:

 

  • Je etentje in het restaurant

Tot en met 30 personen kun je gewoon lekker in ons restaurant eten. Tot en met 12 personen zelfs à la carte en daarboven kies je een menu óf je gaat voor het beroemde Rotterdamse Tafeltje Vol. De chef serveert hierbij per gang doorlopend lekkere gerechtjes, die je met elkaar kunt delen. Heel gezellig dus.

Mail gerust voor vragen naar info@demachinist.nl of bel naar 010-4775700. 

 

  • Eten met een groep in de zalen

Ben je met een groter gezelschap of wil je gewoon liever apart eten? Dat kan in een van onze zalen. Als je voor iedereen een eigen zitplaats wilt, kun je met maximaal 60 personen in één zaal eten. Kies hierbij een menu of als je keuzestress hebt: een shared dining! De hele tafel staat dan vol met lekkers om te delen. We kunnen per gang een aantal gerechten in het midden van de tafels plaatsen, zodat iedereen meerdere gerechten kan proeven. Het aantal gangen is aan jou.

 

Wil je juist liever lekker door elkaar lopen? Dit kan met maximaal 100 personen en dan maakt het keukenteam een walking dinner voor je klaar: jij en je gasten borrelen en eten gezellig door, terwijl onze kelners de drankjes en het eten rondbrengen. Houd er wel rekening mee dat je bij een walking dinner geen haast moet hebben.

Een andere optie is natuurlijk een uitgebreid buffet waarbij jullie kunnen pakken waar je trek in hebt.

 

Wil je de zalen een keer komen bekijken? Maak dan een afspraak, zodat je zeker weet dat de zalen beschikbaar zijn: zalen@demachinist.nl of bel naar 010-4775700. We leiden je graag rond. Natuurlijk kun je ook alvast hier onze zaleninformatie downloaden

Bel ons Download de brochure Offerte aanvragen
Reserveer een tafel