Werken bij De Machinist

In ons grote pand met een café-restaurant, 6 zalen, 24 kantoren en een entree met balie hebben we regelmatig een vacature vrij!

 

 

Binnen ons team werken collega's op verschillende afdelingen:

  • in de keuken, het culinaire hart van ons bedrijf
  • in ons gezellige café -restaurant en zalen
  • in de afwas, voor blinkend servies
  • in de schoonmaak, voor een schone Machinist
  • achter de balie, als aanspreekpunt voor onze gasten

Dit zijn onze huidige vacatures:

kelner : (parttime)

In deze functie werkt je in teamverband in het café, restaurant, achter de bar of in één van onze zalen. De werktijden zijn zowel overdag als in de avonduren, door de week en in het weekend. Ben je gastvrij, vriendelijk en enthousiast, dan is dit misschien een leuke (bij)baan.

interieurverzorg(st)er: (parttime)

In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van  08.00 tot ± 11.00 uur). 

Solliciteren kan door een korte motivatie en je CV te mailen naar werken@demachinist.nl. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4775700, vraag even naar Karin of Marijke.

Sous-chef: (38 uur p/w)

In deze functie ondersteun je de Chef-kok en ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de lunch en/of het diner.

Heb jij ervaring als Sous-chef, ben je flexibel en werk je graag in een teamverband, solliciteer dan naar de openstaande functie.

  • Ben je leermeester? dit is een pré.
  • In de zomer ben je ook intensief betrokken bij ons Pop-up restaurant De Viskantine aan de Cool.

Solliciteren kan door een korte motivatie en je CV te mailen naar werken@demachinist.nl. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4775700, vraag even naar August

 

 

 

 

 

reserveren