Werken bij De Machinist

In ons grote pand met een café-restaurant, 6 zalen, 24 kantoren en een entree met balie hebben we regelmatig een vacature vrij!

 

Binnen ons team werken collega's op verschillende afdelingen:

  • in de keuken, het culinaire hart van ons bedrijf
  • in ons gezellige café -restaurant en zalen
  • in de afwas, voor blinkend servies
  • in de schoonmaak, voor een schone Machinist
  • achter de balie, als aanspreekpunt voor onze gasten

 

Wij zoeken collega’s:

Interieurverzorg(st)er (partime): 

In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van  08.00 tot ± 11.00 uur). 

Solliciteren kan door een korte motivatie en je CV te mailen naar werken@demachinist.nl. Natuurlijk kun je ook bellen: 010-4775700, vraag even naar Marijke of Vivian 

 

De Machinist is op zoek naar een part-time collega voor bij de receptie/ balie!

Ben jij 2 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend? We zoeken voor donderdag van 17:00 tot circa 20:30 uur en voor zondag van 12:00 tot circa 20:00 uur een flexibele en gastvrije collega die ons team komt versterken!


We zoeken iemand die reserveringen kan aannemen voor ons restaurant maar ook onze dinergasten welkom kan heten voor het restaurant en onze zalen. Ook ben je aanspreekpunt voor de (kantoor)huurders van ons pand.
Affiniteit met de horeca is een pré. 

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief.

 


De Machinist is op zoek naar full-time collega’s voor in de bediening!

Ben jij minimaal 4 dagen per week beschikbaar? Niet bang om verantwoording te dragen? Creëer jij een snelle helikopterview? Ben jij daarnaast ook nog een lieve gastvrouw/-heer?

Goed nieuws: Wij bieden jou de leukste baan, op de mooiste locatie van Rotterdam!

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief


De Machinist is op zoek naar part-time collega’s voor in de bediening!

Wij zoeken leuke, lieve en enthousiaste collega’s die zin hebben om straks te knallen op ons terras en in de Viskantine aan de Cool.

Ben jij op zoek naar een leuke horecabaan voor minimaal 2 dagen in de week (flexibel inzetbaar) incl. weekenden, stuur dan jouw motivatiebrief naar werken@demachinist.nl

Enige ervaring de horeca is gewenst! Wij bestaan uit een fijn en dynamisch team en wellicht kan jij iets moois toevoegen!

Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 0104775700 en vragen naar Marissa (bedrijfsleidster Restaurant) of Marijke.

 

De Machinist is op zoek naar runners voor in de bediening!

Wij zoeken leuke, lieve en enthousiaste collega’s die zin hebben om straks te knallen op ons terras en in de Viskantine aan de Cool.

Als runner houd jij de tafels schoon en netjes. Je bent lekker druk in de weer en moet snel kunnen werken! 

Ben jij 15 + en op zoek naar een leuk bijbaantje voor minimaal 2 dagen in de week (flexibel inzetbaar) incl. weekenden, stuur dan jouw motivatiebrief naar werken@demachinist.nl

Geen ervaring? Geen enkel probleem! 

Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 0104775700 en vragen naar Marissa (bedrijfsleidster Restaurant) of Marijke.

 

De Machinist is op zoek naar fijnproevers en collega’s voor in de keuken!

Functies:

- Chef de Partie:

De Machinist zoekt een Chef de Partie voor min 32 uur / 38 uur per week.

Als Chef de Partie ben jij verantwoordelijk voor jouw kant. Je dient zelfstandig te kunnen werken en een tandje bij te kunnen zetten in de drukke zomermaanden, hier draai jij niet je handen voor om.

Je komt te werken op één van de mooiste locaties van Rotterdam waarin groeien en jezelf ontwikkelen centraal staat.

Wij werken met mooie en dagverse producten die wij elke dag vers bereiden voor onze gasten. Ben jij flexibel, een teamplayer en is eten jouw passie?!?

Bij interesse stuur dan een cv + motivatiebrief naar august@demachinist.com

 

- Keukenhulp:

Als keukenhulp ben je multi-inzetbaar en is elke dag weer een verassing wat je kan betekenen. Vind jij het leuk om af te wisselen in je functie, dan is dit de allerleukste job!

Aan het begin van jouw shift bespreekt de Chef-kok met jou waar er op dat moment hulp nodig is. Denk hierbij aan: spitsuur lunch meedraaien, gerei snijden, helpen met de voorbereidingen van de avond, opruimen, stukje afwas en helpen in de Viskantine aan de Cool op de drukke zomeravonden.

Minimaal 2 dagen (dag/avond) flexibel inzetbaar en de zomer beschikbaar!

Stuur jouw cv + motivatie naar august@demachinist.com en wie weet spreken wij elkaar!

 

- Afwas:

Als afwasser heb je een belangrijke rol binnen ons team. Jij zorgt ervoor dat alles schoon is en blijft. Je bent betrokken bij de rest van de mensen in de keuken en van hard werken ben je niet vies. Je verantwoordelijk voor schoon bestek, service en keukengerei zodat de koks van De Machinist en van de Viskantine aan de Cool nooit misgrijpen. Wij zoeken voor zowel overdag/ avond hiervoor collega’s.

Bij interesse stuur dan een cv + motivatiebrief naar august@demachinist.com

 

Reserveer een tafel