Werken bij De Machinist

In ons grote pand met een café-restaurant, 6 zalen, 24 kantoren en een entree met balie hebben we regelmatig een vacature vrij!

Binnen ons team werken collega's op verschillende afdelingen:

  • in de keuken, het culinaire hart van ons bedrijf
  • in ons gezellige café -restaurant en zalen
  • in de afwas, voor blinkend servies
  • in de schoonmaak, voor een schone Machinist
  • achter de balie, als aanspreekpunt voor onze gasten

 

Wij zoeken collega’s!
 

*De Machinist is op zoek naar leuke en enthousiaste collega’s voor in de bediening (met doorgroeimogelijkheden)! +/- 32 uur per week
We zijn op zoek naar nieuwe mensen in de bediening bij De Machinist! Ben jij goed met mensen, flexibel inzetbaar en wil je werken in een leuk en gezellig team? De Machinist werkt met mooie en eerlijke producten. We organiseren daarnaast veel events zoals trouwerijen, pubquizen en comedy nights. En daarnaast hebben we ook nog een pop-up restaurant de Machinist aan de Cool. Kortom, het is nooit saai bij De Machinist!

Klinkt dit je nu allemaal leuk? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Mail jouw motivatiebrief en CV naar werken@demachinist.com en dan nemen wij snel contact met je op.

*Leuke afwassers voor in het weekend! 

We zijn daarnaast ook dringend op zoek naar afwassers voor in het weekend bij De Machinist. Dus, ben je nog zoekende naar een leuk weekendbaantje? Dan is deze functie perfect voor jou! Je komt te werken in een gezellig team op een van de leukste locaties in Rotterdam. Interesse? Mail jouw motivatiebrief en CV naar werken@demachinist.com en dan nemen wij snel contact met je op!

* Interieurverzorg(st)er (parttime) +/- 15 uur per week 
In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van 08.00 tot ± 11.00 uur). 

* De Machinist is op zoek naar fijnproevers en collega’s voor in de keuken! 

Functie: Chef de Partie

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief.

 

 

Reserveer een tafel