Werken bij De Machinist

Wij zoeken collega's!

 

   

 

*Weekendhulp (interieurverzorgster)

Voor ons bestaande team zoeken wij een part-time collega die ons in de weekenden kan helpen met het schoonmaken en opruimen van onze ruimtes. Je ochtend begint uiteraard met een kop koffie om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan! Weekendshifts starten om 08.00 uur tot ongeveer 11.00 uur (afhankelijk van de drukte). Woonachtig in de omgeving is prettig maar geen must! Ben jij iemand die het leuk vind om met jouw inzet iedereen een schone werkomgeving te bieden, dan ben jij de schoonmaker die wij zoeken. Voor meer informatie kan je bellen naar 010-4775700

 

*Collega's voor in de bediening(part-time) 

De Machinist is op zoek naar gezellige en energieke collega's die ons team komen versterken!

Heb jij een passie voor lekker eten&drinken, dan zoeken wij jou! vind jij het prettig om samen te werken, onze gasten een belevenis mee te geven en wil jij leren? dan gaan wij graag met jou in gesprek. Voor meer informatie kan je telefonisch contact met ons opnemen of stuur jouw cv naar werken@demachinist.com

 

* Zelfstandig werkende kok- 32 / 38 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Zelfstandig werkende kok die ons keukenteam komt versterken. 

Ben jij een echte doorzetter, enthousiast, gedisciplineerd, heb je een passie voor koken en al ruime ervaring als Kok? Dan is deze functie helemaal iets voor jou! Je komt te werken in een fijn, gezellig, hardwerkend team, allen met een liefde voor koken en eten. 

Iets voor jou? Dan gaan we graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of mail naar werken@demachinist.com + CV & motivatiebrief. En wie weet sta jij binnenkort samen met ons topteam te knallen in het restaurant! 

 

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.com + CV & motivatiebrief.

De Machinist is een oud schoolgebouw wat is omgetoverd naar een prachtig verzamelgebouw. Naast ons restaurant zijn wij een officiële trouwlocatie, verhuren wij ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten en verhuren wij kantoren die gevestigd zijn in de oude schoollokalen. 

 

  

Reserveer een tafel