Werken bij De Machinist

In ons grote pand met een café-restaurant, 6 zalen, 24 kantoren en een entree met balie hebben we regelmatig een vacature vrij!

 

Binnen ons team werken collega's op verschillende afdelingen:

  • in de keuken, het culinaire hart van ons bedrijf
  • in ons gezellige café -restaurant en zalen
  • in de afwas, voor blinkend servies
  • in de schoonmaak, voor een schone Machinist
  • achter de balie, als aanspreekpunt voor onze gasten

 

Wij zoeken collega’s:

* Vacature office manager - 24 uur die samen met een collega een stevige basis geeft aan de organisatie.Wij zoeken een officemanager die goed begrijpt waar het bij De Machinist om gaat en dat in de uitoefening van de functie tot uiting kan laten komen. Professionaliteit, heldere communicatie en gastgerichtheid zijn daarin sleutelbegrippen. Je bent als officemanager een duizendpoot. Je hebt van veel zaken verstand en kunt veel ballen tegelijk in de lucht houden zonder het overzicht te verliezen. Je bent zorgvuldig, kunt hoofd- en bijzaken goed onderscheiden, maar hebt ook oog voor detail. Werkzaamheden Je werk is afwisselend met een divers takenpakket. Je werkzaamheden zijn secretarieel, (financieel-)administratief en facilitair dienstverlenend. Je werkt voor het managementteam.De belangrijkste werkzaamheden: zorgdragen / aanspreekpunt voor facilitaire zaken op de locatie; administratieve ondersteuning op Human Resources processen zoals werving & selectie en ziek- en betermeldingen; opstellen en afhandelen van correspondentie en archivering daarvan; urenregistraties en andere financieel-administratieve werkzaamheden. Ons aanbod We bieden je de kans om je als officemanager verder te ontwikkelen in een team met inspireerde en geïnspireerde collega’s. Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst van één jaar die wordt omgezet in een vast dienstverband als je een goede match met De Machinist blijkt te zijn. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. 8% vakantiegeld en pensioenvoorziening, Solliciteren? Herken jij je in dit profiel, heb je daarnaast meerjarige relevante ervaring, ben je woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam en vind je ons aanbod interessant? Aarzel dan niet om ons je motivatiebrief met CV te sturen. Die ontvangen wij graag via werken@demachinist.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Maertens, te bereiken op marijke@demachinist.nl

 

* Interieurverzorg(st)er (partime) In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van  08.00 tot ± 11.00 uur). 

 

* De Machinist is op zoek naar collega's voor in de bediening!

 

* De Machinist is op zoek naar fijnproevers en collega’s voor in de keuken! 

Functies:

- Chef de Partie

- Keukenhulp

- Afwas

 

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief.

 

Reserveer een tafel