Werken bij De Machinist

In ons grote pand met een café-restaurant, 6 zalen, 24 kantoren en een entree met balie hebben we regelmatig een vacature vrij!

Binnen ons team werken collega's op verschillende afdelingen:

 • in de keuken, het culinaire hart van ons bedrijf
 • in ons gezellige café -restaurant en zalen
 • in de afwas, voor blinkend servies
 • in de schoonmaak

De Machinist is een oud schoolgebouw wat is omgetoverd naar een prachtig verzamelgebouw. Naast ons restaurant zijn wij een officiële trouwlocatie, verhuren wij ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten en verhuren wij kantoren die gevestigd zijn in de oude schoollokalen. 

Wij zoeken collega’s!

* Leidinggevende bij De Machinist - 32 uur per week

Heb jij een passie voor de horeca en kun jij de leiding nemen over een leuk en gezellig team? Dan is deze functie voor jou bestemd. Wij zoeken namelijk een leidingegevende!

Wij zijn op zoek naar een meewerkende leidingevende. Iemand met veel empathisch vermogen, die goed is in de omgang en die leiding kan geven aan een team (van 20fte). Je voelt met jouw mensenkennis goed aan wie je voor je hebt en hoe je hiermee moet handelen.

Als Leidinggevende ben je mede-verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en uiteraard motiveer jij jouw mensen zodat iedereen plezier ervaart in zijn of haar taken. Je creëert snel een helikopterview en je bent verantwoordelijk met jouw collega's voor de bestellingen. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor het personeel op de avond bij afwezigheid van de bedrijfsleider en kan je de filosofie van het bedrijf goed overbrengen.

Wij bieden: 

 • Een vierdaagse werkweek
 • Arbeidsovereenkomst van 1 jaar (2 maanden proef) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Doorgroeimogelijkheden/ cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Personeelskorting
 • Borrelen met jouw team vinden wij ook belangrijk

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een gelijksoortige functie in de horeca
 • Flexibel inzetbaar (weekenden, avonden en overdag)
 • Initiatief nemen

Bij interesse ontvangen wij graag jouw cv +motivatiebrief. Dit mag je mailen naar werken@demachinist.nl en hopelijk zien wij jou snel!!

*Gezellige afwassers voor in het weekend! 

We zijn daarnaast ook dringend op zoek naar afwassers voor in het weekend bij De Machinist. Dus, ben je nog zoekende naar een leuk weekendbaantje? Dan is deze functie perfect voor jou! Je komt te werken in een gezellig team op een van de leukste locaties in Rotterdam. Interesse? Mail jouw motivatiebrief en CV naar werken@demachinist.com en dan nemen wij snel contact met je op!

* Interieurverzorg(st)er (parttime) +/- 6 uur per week 
In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van 08.00 tot ± 11.00 uur). 

* De Machinist is op zoek naar fijnproevers en collega’s voor in de keuken! 

Functie: Chef de Partie

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief.

 

 

Reserveer een tafel