Werken bij De Machinist

Wij zoeken collega's!

* Collega's voor in de bediening en in de afwas - parttime en fulltime

De Machinist en de Machinist aan de Cool zoekt voor de zomerperiode (mei t/m de september) collega's die ons gezellige en energieke team komt versterken. Vind jij het leuk om met mensen te werken en houd je van een beetje doorwerken? Dan zit je bij De Machinist helemaal op je plek! We zijn namelijk op zoek naar enthousiaste toppers voor in de bediening en in de afwas bij De Machinist en bij de zomereditie van de Machinist aan de Cool.

Is dit helemaal iets voor jou? Dan gaan we graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of mail naar werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief. En wie weet sta jij binnenkort samen met ons topteam te knallen in het restaurant! 

* Chef de Partie - 32 / 38 uur per week

We zijn daarnaast op zoek naar een enthousiaste Chef de Partie die ons keukenteam bij de Machinist en de Machinist aan de Cool komt versterken! Ben jij een echte doorzetter, enthousiast, gedisciplineerd, heb je een passie voor koken en al ruime ervaring als chef? Dan is deze functie helemaal iets voor jou! Je komt te werken in een fijn, gezellig, hardwerkend team, allen met een liefde voor koken en eten. Je zal de mise en place voorbereiden en de gerechten klaarmaken en kan ingezet worden bij de Machinist en bij ons pop-uprestaurant de Machinist aan de Cool.

Is dit helemaal iets voor jou? Dan gaan we graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of mail naar werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief. En wie weet sta jij binnenkort samen met ons topteam te knallen in het restaurant! 

   

* Leidinggevende bij De Machinist - 32 uur per week

Heb jij een passie voor de horeca en kun jij de leiding nemen over een leuk en gezellig team? Dan is deze functie voor jou bestemd. Wij zoeken namelijk een leidingegevende!

Wij zijn op zoek naar een meewerkende leidingevende. Iemand met veel empathisch vermogen, die goed is in de omgang en die leiding kan geven aan een team (van 20fte). Je voelt met jouw mensenkennis goed aan wie je voor je hebt en hoe je hiermee moet handelen.

Als Leidinggevende ben je mede-verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en uiteraard motiveer jij jouw mensen zodat iedereen plezier ervaart in zijn of haar taken. Je creëert snel een helikopterview en je bent verantwoordelijk met jouw collega's voor de bestellingen. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor het personeel op de avond bij afwezigheid van de bedrijfsleider en kan je de filosofie van het bedrijf goed overbrengen.

Wij bieden: 

  • Een vierdaagse werkweek
  • Arbeidsovereenkomst van 1 jaar (2 maanden proef) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Doorgroeimogelijkheden/ cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Personeelskorting
  • Borrelen met jouw team vinden wij ook belangrijk

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een gelijksoortige functie in de horeca
  • Flexibel inzetbaar (weekenden, avonden en overdag)
  • Initiatief nemen

Bij interesse ontvangen wij graag jouw cv + motivatiebrief. Dit mag je mailen naar werken@demachinist.nl en hopelijk zien wij jou snel!!

* Interieurverzorg(st)er (parttime) +/- 6 uur per week 
In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van 08.00 tot ± 11.00 uur). 

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief.

De Machinist is een oud schoolgebouw wat is omgetoverd naar een prachtig verzamelgebouw. Naast ons restaurant zijn wij een officiële trouwlocatie, verhuren wij ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten en verhuren wij kantoren die gevestigd zijn in de oude schoollokalen. 

  

Reserveer een tafel