Werken bij De Machinist

In ons grote pand met een café-restaurant, 6 zalen, 24 kantoren en een entree met balie hebben we regelmatig een vacature vrij!

Binnen ons team werken collega's op verschillende afdelingen:

  • in de keuken, het culinaire hart van ons bedrijf
  • in ons gezellige café -restaurant en zalen
  • in de afwas, voor blinkend servies
  • in de schoonmaak, voor een schone Machinist
  • achter de balie, als aanspreekpunt voor onze gasten

 

Wij zoeken collega’s!
 

*De Machinist is op zoek naar leuke en enthousiaste collega’s voor in de zomer!
Ben jij per half april minimaal 2 dagen in de week beschikbaar en flexibel inzetbaar? En wil je werken op een toplocatie bij De Machinist aan de Cool (voorheen de Viskantine). Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Mail jouw motivatiebrief en CV naar werken@demachinist.com en dan nemen wij snel contact met je op.

 

* Interieurverzorg(st)er (parttime) +/- 15 uur per week 
In deze functie werk je in teamverband en zorg je ervoor dat ons café- restaurant, de zalen en de kantoren schoon blijven. Werktijden in de avonduren (van 17.30 tot ± 20.30 uur) en in het weekend in de ochtend (van 08.00 tot ± 11.00 uur). 

 

Vacature Balie/ reserveringsmedewerker  +/- 24 uur per week 
Als baliemedewerker ben jij het aanspreekpunt van onze huurders en gasten. Jij bent sociaal, flexibel inzetbaar (weekend) en collegiaal. Verder beheers je over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast vooral uit: het opmaken van offertes, tafelreserveringen maken, aanspreekpunt voor de winkel, de perfecte gastvrouw/heer en hiernaast ook mede-verantwoordelijk voor de post en het maken van afspraken met potentiële opdrachtgevers. 

Bedrijfsleid(st)er bij De Machinist - 32 uur per week 

Het restaurant is per direct op zoek naar een bedrijfsleid(st)er die de leiding wil en kan nemen binnen het team. Je komt te werken op een unieke plek midden in Rotterdam met gezellige collega's om je heen. Ben jij gastvrij, heb je een helikopterview, kun je goed prioriteiten stellen, snel schakelen en ben je een échte teamplayer? Dan is deze functie als bedrijfsleid(st)er bij De Machinist echt iets voor jou!

Is horeca jouw passie, heb je liefde voor mooi eten en ben je altijd opgewekt en enthousiast? Aarzel dan niet om ons jouw motivatiebrief inclusief CV te sturen naar werken@demachinist.com. Graag vermelden wat jouw ervaring in de horeca is, per wanneer je beschikbaar bent en of je beschikt over jouw sociale hygiëne-certificaat. Kortom, vind jij het geweldig om de leiding te pakken over een ontzettend leuk en gezellig team en denk je dat deze functie goed past bij jou? Neem gerust contact met ons op en wie weet sta jij binnenkort te knallen in ons restaurant! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Maertens, te bereiken via marijke@demachinist.com

 

* De Machinist is op zoek naar fijnproevers en collega’s voor in de keuken! 

Functies:

- Chef de Partie

- Keukenhulp

- Afwassers (3/4 dagen per week)

 

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via: 010-477 57 00 of werken@demachinist.nl + CV & motivatiebrief.

 

 

Reserveer een tafel