Zalen

Heb je een speciale gelegenheid? Of wil je gewoon lekker apart zitten met jouw gezelschap? 

Wij komen graag met je in contact!

Informatie over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde aanvragen via zalen@demachinist.nl of 010-4775700. Voor meer informatie kan je ook onze zalenbrochure bekijken

Borrelen & feesten

Er is altijd wel een reden voor een feestje. De Machinist helpt daar graag bij! Kies voor een eigen bar, live muziek, rondlopende kelners met drankjes, de heerlijkste hapjes en nog veel meer. Bijvoorbeeld als je 25 jaar getrouwd bent, 60 jaar wordt of geslaagd bent. Bij De Machinist kan het allemaal. Lees hier meer over borrelen & feesten bij De Machinist.

 

Dineren & lunchen

Van zittend dineren aan lange of ronde tafels tot mooie buffetten met rondlopende gasten en kelners: er is heel veel mogelijk als je wilt dineren of lunchen. Kleine hapjes, gerechten delen, schaal- en schelpdieren en nog veel meer.

Bekijk onze informatie over dineren of lunchen.

 

 

Trouwen

Trouwen met jouw geliefde? Gefeliciteerd! Bij De Machinist kun je op een prachtige, oer-Rotterdamse plek, in een mooie en industriële sfeer elkaar het JA-woord geven. Natuurlijk is het daarna ook mogelijk om lekker te blijven eten, borrelen of feesten. Wij kijken er al naar uit. Meer weten over trouwen bij De Machinist?