Zalen

Heb je een speciale gelegenheid? Of wil je gewoon lekker apart zitten met jouw gezelschap? 

Wij komen graag met je in contact!

 

Helaas mogen wij binnen nog niet open.

Informatie over onze mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde aanvragen via zalen@demachinist.nl of 010-4775700. Natuurlijk kun je ook meteen onze zalenbrochure downloaden.

 

 

Borrelen & feesten

Er is altijd wel een reden voor een feestje. En wij hangen samen met jou de slingers op! Kies voor een eigen bar, live muziek, rondlopende kelners met drankjes, de heerlijkste hapjes en nog veel meer. Bijvoorbeeld als je 25 jaar getrouwd bent, 60 jaar wordt of geslaagd bent. 

Lees meer over borrelen & feesten bij De Machinist.

 

Dineren & lunchen

Van zittend dineren aan lange of ronde tafels tot mooie buffetten met rondlopende gasten en kelners: er is heel veel mogelijk als je wilt dineren of lunchen. Kleine hapjes, gerechten delen, schaal- en schelpdieren en nog veel meer.

Bekijk onze informatie over dineren of lunchen.

 

 

Trouwen

Trouwen met jouw geliefde? Gefeliciteerd!

Bij De Machinist kun je op een prachtige, oer-Rotterdamse plek, in een mooie en industriële sfeer elkaar het JA-woord geven. En natuurlijk kun je lekker blijven eten, borrelen of feesten. Wij kijken er al naar uit.

Meer weten over trouwen bij De Machinist?

 

 

Rotterdams Thee Tafeltje Vol (high-tea)

Er is niet veel gezelliger dan met elkaar aan de thee zitten, met zoetigheden. Bijvoorbeeld voor oma's 80e verjaardag, de babyshower voor je vriendin of de jaarlijkse familiereünie. Ons keukenteam serveert de heerlijkste zoete en hartige hapjes en je krijgt onbeperkt thee.

Bekijk snel waar ons Rotterdamse Thee Tafeltje Vol uit bestaat.

 

Reserveer een tafel