Comedy Night

Aanvang 20.00 uur

16 dec 2023 t/m 16 dec 2023

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Onze zaal zal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan. U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Reserveren kan via onderstaande link, wees er snel bij want VOL = VOL !
We verkopen geen kaarten aan de deur.

LINE-UP voor zaterdag 16 december is Finn Visser, Kristel Zweers, Arie Koomen M.C. rookie Minouche Hijkoop

Finn Visser heeft over alles een mening. Jij ook, maar Finn heeft een andere – en de microfoon trouwens. Zijn hilarische zielenroerselen waren goed voor zowel de publiek- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Speelde reeds op Lowlands en Concert by the sea

Kristel Zweers begon haar comedy carrière in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en België en was een van de vaste spelers van De Lama’s. Kristel is een cabarettalent. Een vrouw met lef! Levensecht en met scherpe humor vertelt ze over de dingen waar ze tegen aan loopt. Kortom een vrouw met ballen waar je niet zomaar omheen kunt.

Arie Koomen bekend van het duo Arie & Silvester, De Lama’s en Tequila. Kan als geen ander improviseren en is al jaren een graag geziene gast op stand-up podia in Nederland en België. Momenteel toert hij langs de theaters met zijn nieuwe solovoorstelling BOE!

Komt deze datum niet uit? Geen probleem, er komen nog genoeg comedy nights aan de komende periode! 

Reserveer een tafel