Comedy Night

Aanvang 21.00 uur

16 mrt 2024 t/m 16 mrt 2024

De Machinist organiseert maandelijkse Comedy Nights! 

Onze zaal zal om 20.00 uur haar deuren openen en de Comedy Night zal om 21.00 van start gaan. U bent van te voren natuurlijk van harte welkom in ons restaurant De Machinist. 

Reserveren kan via onderstaande link, wees er snel bij want VOL = VOL !
We verkopen geen kaarten aan de deur.

LINE-UP voor 16 maart 2024 is Berit Companjen M.C., Jasper van der Veen, Ruud Smulders en Jacob Hiemstra als rookie

Berit Companjen werd geboren op 1981. In de jaren die volgden sprak haar moeder vaak de woorden: ‘ik wist het toen al, dit kind wordt anders’! Berit groeit uit tot de vaste kern van comédiennes die in alle zalen spelen. Ze beschikt over een bijzonder improvisatietalent en gaat makkelijk om met de zaal. Ze is ad rem en al deze eigenschappen zorgen voor een unieke interactie met het publiek. Op het puntje van uw stoel of achterover vallen van het lachen. Dit jaar staat ze in de theaters met Silvester Zwaneveld en bundelen ze hun unieke talenten in het programma ‘Hij zei / zij zei’. Of dat een goed idee is? Silvester vindt van wel, Berit haar mening is niet gevraagd. Een voorstelling met een ongezonde dosis humor.

Jasper van der Veen (Groningen, 1987) debuteerde in 2021 met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. "Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in." aldus het NRC

Ruud Smulders moet je meemaken. Of niet. Dat mag je helemaal zelf weten. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent. Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, 'Achter gesloten Deuren' en ‘Hufterproof’. Dan herken je Ruud wel. Maar natuurlijk ook van Comedy Central en ooit van ‘De minuut van Ruud’ in De Vooravond met Renze Klamer & Fidan Ekiz (BNNVARA op NPO1). Hij speelde afgelopen seizoen voor volle zalen het cabaretprogramma ‘Buiten Spelen (zonder jas)’ met Guido Weijers en Andries Tunru. Nu toert hij met zijn solo ‘BRUUD 2’ en speelt hij ook dubbels met Martijn Koning in de theaters. Sinds kort is Ruud ook elke zaterdagmiddag op Radio 2 te horen bij ‘Spijkers met Koppen’ met Dolf Jansen. Nu ook in het theater te zien met Rudiversum.

Jacob Hiemstra is een rasechte Fries die al iets te lang in de Randstad woont. Jacob is ontwapenend, nuchter en heeft naast zelfspot een hele onhandige motoriek. Een perfecte mix om een lach op ieders gezicht te toveren

Komt deze datum niet uit? Geen probleem, er komen nog genoeg comedy nights aan de komende periode! 

Reserveer een tafel