Borrelen & feesten

De Machinist is een sfeervolle, unieke locatie voor jouw afscheidsreceptie, verjaardagsfeest of trouwerij. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en jouw wensen hebben wij een passende zaal en invulling voor je. 

Drankjes

Onze kelners zorgen ervoor dat jouw gasten niets te kort komen: fris, een lekker biertje, een goed glas wijn of heerlijke bubbels. In De Sociëteit en in De Pub heb je zelfs de beschikking over een eigen bar!

Hapjes

Een lekkere hap mag op een borrel of feest natuurlijk niet ontbreken. Ons keukenteam maakt graag lekkere koude, warme, vis-, vlees- of vegetarische hapjes voor je klaar en onze kelners brengen ze rond.

 

 

Arrangement

Wil je graag vooraf precies weten waar je aan toe bent qua kosten voor drankjes en hapjes? Kies dan voor een van onze handige borrelarrangementen. Je vindt ze in onze zalenbrochure!

Muziek

Achtergrondmuziek is in alle zalen van De Machinist mogelijk. Omdat wij hele aardige buren hebben, zijn er restricties aan live muziek. Dit kan alleen in de Europoortzaal en het aantal decibellen in begrensd. Om de mogelijkheden te bespreken, adviseren we je even contact met ons op te nemen!

Wil je meer weten? Download dan onze zalenbrochure of kom een keer langs. Maak dan wel even een afspraak: zalen@demachinist.nl of 010-4775700.

Bel ons Download de brochure Offerte aanvragen
Reserveer een tafel