Trouwen in de Machinist

Zeg ja… tegen een onvergetelijke dag en kies voor De Machinist als trouwlocatie! Onze Sociëteit is een unieke Rotterdamse setting én officiële trouwlocatie voor de ceremonie. Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven kan ook aansluitend de receptie, het diner of trouwfeest in onze feestzalen plaatsvinden. Alles op één locatie!


Onze trouwzaal de Sociëteit (de oude kantine van de voormalige machinistenschool) heeft door de hoge raampartijen een prachtige lichtinval en uitzicht op de Coolhaven. Perfect voor elk seizoen… De authentieke Art Deco-schilderingen, originele vloer en pilaren geven de Sociëteit een warme uitstraling. Bovendien heeft de zaal een ruim balkon. En Het Park, het oudste stadspark van Rotterdam, ligt op steenworp afstand: ideaal voor een fotoshoot in de buitenlucht…


De Sociëteit biedt plaats aan maximaal 150 personen, afhankelijk van de opstelling en er is een mobiele bar aanwezig. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Download de trouwbrochure of neem contact op via zalen@demachinist.nl.

Gelegenheid

Bel ons Download de brochure Offerte aanvragen